Everyday brings a challenge

Heii, sorry for at jeg ikke blogga igår, jeg var bare så forbanna. Tror ikke jeg har blitt så forbanna på lærerene før, men altså hva er vitsen med å gå opp gjen i skogen når du nettopp har vert der, og liksom bare for å gå i skogen.... De har så lite peilig av og til at det skulle ikke vert lov. 

Idag har to i klassen min bursdag, så Gratulerer med dagen Johanne og Jonas. Kos dere masse♥ Idag blei vi endelig ferdi med historieprøven som jeg har øvet til i evigheter nå, da var det bare naturfagprøve, mat og helse prøve og matteprøve. De går vell sin vei, men historieprøven gikk fatisk bra. Den var mye lettere enn jeg hadde forventet. Ojj shit jeg må jo skrive ferdi innleveringa mi til søndag.... Skjønner du, slitsome dager. 


#Bikbok4girls

Imårgen reiser jeg til Bergen, skal i barnedåp på søndag, wiiiiii♥ KAKE♥ Er ikke sikker på om det er internett på hotellet da, så jeg vet ikke om jeg får blogge på søndag, men om det ikke er nett på hotellet går jeg bare på en resturang eller McDonalds, og blogger fra mobilen, Lal jeg er jo faktisk smart. Ehe jo så da får jeg jo sikkert blogget. Og jeg håper virkelig at nette ikke er så treigt som det pleier å være når det er fult i folk på ekspressen imårgen for jeg hater treigt nettverk !!

Har du mye lekser og  prøver?

-KarolineIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits