Meg meg meg meg meg meg meg meg meg

Heiiia! En super glad jente som sitter her å skriver idag. Heheh, jo jeg er uvanlig glad idag, eller jeg blei det i slutten av skoledagen idag. AHHH det er så godt å være glad. Har tatt massssssse bilder til dere også. Og jeg har ikke så mye lekser idag. Wiii! En helt vanlig dag kan ikke bli bedre en taco til middag, fint ver, dans,  lite lekser, joggebukse på og en god hårdag ♥ Det var på en måte beskrivelsen av dagen min. Men den er ikke ferdig da. 

Igår når jeg var ute å jogga kom jeg helt tilfeldig på a jeg hadde glemt å skrive vor klerene på Outfit innlegget er fra. Men jeg skal fikse det når jeg er ferdig med dette. Det er altså så utrolig gøy med sool, selvom det ikke er varmt, så er det ivertfall sol, og det går ann å være ute. Jeg kommer seriøst til  fly i taket om det blir regn i helgen for da skal jeg på en sånn "på flukt" ting som har med Komfen å gjøre. Åhh jeg gruer meg sånn. Vi skal være ute i 24timer, på natten også. Og vi skal late som at vi er flyktninger, og vi får bare en porsjon ris å spise på 24timer, og vi må kanskje sove under en forbanna presening. De kan bare drite i at jeg sover om vi må sove under en presening. Men idag skal jeg fortsette å være HAPPY så jeg må bare glemme det nå! 
Om du lurer så er ullgenseren fra GSsport og joggebuksa fra en eller annen sportsbutikk også ♥ Det var så kaldt idag tidlig at jeg bare måtte ta på ull!!

-Karoline2 kommentarer

Sandra ek

16.10.2012 kl.16:29

Fina:* ditt kamera? <33

Karoline

16.10.2012 kl.18:05

Sandra ek: Tusen takk <3 nei ikkje mitt kamera <3

Skriv en ny kommentar

hits