Vinteren er her!

Heeeii! Nå er det ikke lenge gjen til jul folkens!!! Elsker jul, det er så koslig. Snø, julepynt og lys i mørket. Det beste med jula er ivertfall å vere med familien og venner,. Det er liksom da vi får besøk av slektinger fra alle kanter. Også ake med venner, det er sinnsykt kjekt! Anbefaler jeg altså! Det er så mye kjekt med jula, får ikke satt ord på alt, og det er ikke alt jeg kommer på akkurat nå! Håper snøen blir til jul ivertfall ♥ Det eneste som ikke er bra med snø er at det ikke er noe kjekt og jogge i og det er alt for kaldt til å jogge i sånn -5 grader!! For noen dager isden slo det meg at jeg ligger sinnsykt dårlig ann med julegavene.. TYPISK!! Så da må jeg bare springe gjennom butikene for å bli ferdig! 

Lenge siden sist jeg har blogga! Sorry for det, men jeg lever helt serr reine latmanslivet.. Sikkert fordi det er vinter og vinteren er alltid best under dyna mi for der er det varmt og godt! :P Digger vinteren i joggebukse, ullgenser og dunjakke! Det er jammen ikke mye som slår det!! Jeg hater å fryse, det er vell grunen til at jeg pakker meg inn i ull og hettegenser hele vinteren nesten ♥

Føler skole bare er drittkjekt nå eller kjekt og kjekt, friminuttene er drittkjekke! Men så har vi jo nesten ikke noen prøver, men det er vell fordi vi har tentamen, og tentamen er jo bare chill. Så da er jo skole bare bedre!  Igår blei jeg ferdi med min siste tentamen for i år. Alle tentamene mine har gått sånn sirka bra bortsett fra den i norsk hovudmål. Tror jeg misforstod oppgaven litt for mye! Menmen de andre gikk bra og bokmål tentamen gikk drittbra! Gleder meg til å få karakter på den. Livet uten prøver og nesten ikke noe lekser er herlig!! I LOVE LIFE! 


¨

-Karoline

 7 kommentarer

Lone

13.12.2012 kl.16:32

Hva er`e som skjer i friminuttan`a? :) Her er`e bare kjedelig..

sandra

13.12.2012 kl.16:44

du er sykt peen ;**

Karoline

13.12.2012 kl.17:32

Lone: hahah, mest leiking i snøen og sånnt <3 tusen takk for kommentaren <3 <3

Karoline

13.12.2012 kl.17:32

sandra: Tusen takk Sandra <3 <3 <3

Iris <3

29.12.2012 kl.15:49

Kjempe fin blogg ! :)

Ta en titt på min ogsååå ? :)

www.irispija.blogg.no :)

Takk på forhånd ! :)

parn

04.01.2013 kl.21:54

du er så pen<3
Kjempe pene bilder ! <3

Skriv en ny kommentar

hits