Syk jente på tur

Heei. Har ikke blogget de siste dagene fordi jeg er syk, og jeg orka bare ikke å ta opp pc'en. Er heldigvis sånn sirka frisk nå. Reiser jo tilbake til Oslo imårgen, og hadde jo vert utolig kjedelig om jeg skullle vert syk da. Skal jo på Zara og litt sånn, og da kan jeg ikke vere syk. Elsker Zara, en av de beste butkkene som finst♥ Igår var jeg nødt til å opp suuper tidlig fordi flyet gikk så tidlig, men det var vell egentlig ikke det verste med turen ned hit. Det var garantert togturen fra Oslo til Skien, mest fordi jeg var utrolig trøtt og det var helt umulig å sovne. Setene på tog er så små og så harde... Ikke til å sove i ivertfall. 

Idag skal jeg besøke slekt og prøve bunad. SIden søskenbarnet til mamma hadde bursdag for noen dager siden tror jeg skal vi i bursdagselskap også idag. Blir kjekt å få møte den slekten som jeg ikke har møtt på årevis gjen. Gleder meg. ♥

Måtte bare ta et bilde idag. Har ikke fått tatt noen bilder etter vi reise..

-Karoline


4 kommentarer

The sun forgot its heat

God mårgen sunshines♥ Det er så herlig å våkne til sola som skinner inn vinduet mitt. Får 10 ganger mer lyst til å stå opp. Men det var denne varmen da... Sola må ha glemt den i syden. Sånne dager skal nytes♥ Kosing i sola med venner, og laange joggeturer, da får jeg ivertfall sommerfølelsen tilbake♥

Hva skal du finne på idag?

-Karoline


2 kommentarer

Midnight blogging


En trøtt jente som sitter å blogger nå. Dere må bare høre Stay av Rihanna og Mikki Ekko, om du ikke har hørt den før da. Den er faktisk bra når du har hørt den et par ganger. Men jeg tenkte jeg skulle finne sengen om ikke så altfor lenge. Natti♥

-Karoline


Ingen kommentarer

I love u CAKE

Heiia!Har baka kake idag. Marsipankake med nøttebun, vanli bunn, sjokoladekrem, vanlig krem, vaniljekrem og selvfølgelig marsipan. Det hørest sikkert ikke godt ut, men det var faktisk ganske godt, men veldig søtt altså. Klarte bare et lite stykke, og det er Uvanlig!!! Jeg tok egentlig bare noe oppi fordi det er så vanli med krem og syltetøy inni, og jeg var så lei av det. Så nå har jeg prøvd det også! Naaaaamii ♥Nå skal jeg spise Pizza så vi "bloggest"

-Karoline


4 kommentarer

Feriiie

Heii, endelig høstferien, det trengst seriøst!. Holder på med en video til dere, håper den ikke går i dass, fordi jeg glemte å lage begynnelsen... hvor lol er det liksom. hheeheh. Har baket chokolate chip cookies, men jeg har ikke tatt bilde av de, og jeg gidder bare ikke å koble til iphonen enda en gang, har seriøst kobla den til pc'en hundre ganger siden klokka var 18.  Skal si jeg har den mest hærlige tanken på hode akkuratt nå, ingen lesing til prøver eller lekser på en uke, har faktisk ikke prøve uken etter høstferien, wiiiihiii.

Dett var bare en smakebit på noen av norges teiteste bilder!!  Ha en helt fantastisk utrolig nydelig fin kveld, og ferie for dere som har ferie folkens, luv you all ♥♥

-Karoline


Ingen kommentarer

Godteri med stil

Heii, egentlig så er det ikke så mye å finne på på en fredagskveld. Eller jo, men ikke en sånn fredagskveld som denne. Jeg sitter liksom bare her nydusja og super mett å hører på musikk. Men selvom jeg er mett så bare spiser jeg automatisk godteri...  Gleder meg til å komme til herlige Bergen gjen, elsker Bergen. Har egentlig ikke så mye å skrive, ville bare fortelle dere at jeg Lever, neida.


Nå for tiden sover jeg med hettegenser av enelleranna rar grunn, heheh.... ANBEFALER ♥


 

-Karoline♥♥


18 kommentarer

Let's get the party started

Heii, på fredag feiret jeg bursdagen min sammen med Marlene, jeg hadde ikke bursdag altså men vi bare feiret den. Årets bursdag spør du meg, mye dansing, og helt sykt med latter. Skulle ønske den varte evig. Vi gikk ikke å la oss før klokken var sånn 5, og da ble det putekrig i stedenfor. Jeg stod opp rundt 11. så jeg sov bare i sånn 4timer vis jeg i det hele tatt sov i 4timer.  Og da jeg stod opp lagde jeg frokost også rydda vi, og det va sinnsykt mye å rydde. Da jeg kom hjem i 4tiden var det bare å pakke ut og inn så tok jeg ferja til Dale til besta, der spiste jeg kake og koset oss fordi tanten min hadde bursdag. Har omtrent ikke sovet noe i helgen, og jeg er så sinnsykt trøtt, så derfor gidder jeg ikke å legge innpå de veldig få bildene jeg tok i bursdagen fordi mobilen min gikk tom for strøm!! ♥

Veldig gammelt bilde av Marlene og meg, elsker det bilde <3

-Karoline


Ingen kommentarer

Mini pizza

Heisann. Sitter og hører på musikk, hadde seriøst ikke klart meg uten musikk ♥ Har baket mini pizza idag. Smaket sånn sirka det samme som en stor pizza, men ville prøve noe nytt også liker jeg pizza best vis det er deig på kantene, heheh. Blei ivertfall mett da. Skal snart teste ut vor mange minutter jeg klarer å hoppe tau i strekk. Tror jeg leste det i en trenings bok eller noe sånnt at å hoppe tau i 10 minutt er omtrent det samme som å jogge sakte i 30 minutt. Så da er det ganske praktisk å ha et hoppetau på vinteren og høsten når det er vått og kaldt og det ikke frister å gå ut å jogge ;)) 


Ser veldig proff ut altså!

-Karoline


4 kommentarer

Helt hekta

Heii, idag har jeg sett på 90210. Som jeg gjør ganske ofte. Satt jo fra desember til april nesten hver dag og såg på de gamle sesongene av Beverly Hills 90210. Digger det programmet. Og nå har jeg begynnt på 90210, eller jeg ser det på Tv2. Tror det er sesong 4 som går nå, wiii. Hver dag klokken 14.40.  Gleder meg bare syyykt til sesong 5 <3<3<3<3<3

 

 

Ser du på 90210?

 

-Karoline


4 kommentarer

Verdens happyeste jente

Heii. Japp, jeg er verdens happyeste jente, har vert det siden jeg stod opp igår. Jeg sov hos Susann på Torsdag og da vi stod opp på Fredag og satt å spiste frokost ringte Hege, søsteren hennes og sa at hun og Malin hadde funnet en til Diamond circle billett, så da skal jeg også i diamond circle på Justin sin konsert. Å gud som jeg gleder meg ♥ Sov hos Susann og Hege igår også, og da sov Malin der også, Super koslig. Jeg hadde tenkt å blogge igår, men jeg fant ikke mobilen min så jeg fikk ikke tatt noen bilder. Å det forklarer vel at jeg ikke har tatt noen bilder, så det kmmer ikke bilder fra igår i dette innlegget. Idag har jeg vert på stranden å grillet sammen med masse folk. Veldi kosli å finne på sånne ting i ferien. 

Nå skal jeg rydde rommet. Må virkelig rydde rommet, det har ikke vert så rotete siden jeg lekte med barbie dukker for lenge siden. Hahahhah, også skal jeg dusje å chille resten av kvelden. Sorry, men akkuratt nå er nettet så treigt at det går ikke ann til å laste opp bilder :(, men det kommer mer blogging imårgen. Å foresten så er blogginga mi veldi ujamn fordi det er ferie, litt typisk, men når det er noe som skjer så har jeg liksom ikke tid til å blogge, og når det ikke skjer noe så har jeg ingen ting å blogge om :P hahah

 

Hva gjør du på i ferien?

-Karoline


2 kommentarer

Laaang helg uten internett

Heiisann ♥

Jo jeg var hos pappa i helgen, helt til igår kveld, og han holdt på å skifte internett så da blei det noen dager uten internett. Koset meg veldi mye i Førde hos pappa, også har jeg gledet meg veldi mye til Susann snuppa kommer hjem som hun gjorde idag,  så da blir vell ferien min enda bedre, veldi kjedeli når hun ikke er hjemme, og skal snart hente søsteren miiin. 

'

 

-Karoline


Ingen kommentarer

SIMS OG SOMMERFØLELSE

Heei. Sant det at jeg sitter og spiller sims og drikker smoothie. Har hatt helt dilla på smoothie siden jeg fikk tannregulering, klarer jo nesten ikke å tygge. Å siden det er sommer på sims spillet mitt får jeg en sommerfølelse :P hahah. Men det veret som er her kan jeg ikke kalle sommerver! Frister ikke å gå ut av huset engang. Så istendenfor å vere ute i reinveret, chiller jeg inne og ser jeg på Beverly Hills 90210, spiller sims, drikker smoothie og nyter sommerferien i hus.

-Karoline


3 kommentarer

Sommerferie JA

Heei. Tanken på at det er sommerferie er alltid god, men når du våkner og ser at det regner er det ikke så gøy lenger! Men det er godt å kunne sove lenge å sånnt :)) Fikk topp i postkassa idag, der var det sykt mange tips til hva vi kan gjøre i sommerferien. Heheh så idag skal jeg, ehhh hvet ikke :P skal ivertfall jobbe videre på den nye headeren min. Fikk en sykt god idee. Så på søndag eller mandag eller snart ivertfall kommer det nytt design og header, ikke det at jeg skal lage designet selv da, for det hvet jeg ikke hvordan jeg gjør, men fant en fint gratisdesign :)

Random bilde, hvet det :**

Hva skal du finne på i ferien?

-Karoline <3


2 kommentarer

Home sweet home

Heei, kom hjem gjen igår 07.30 og gikk jeg å la meg til å sove med en gang. Sto opp i 5tiden og reiste inn til Verdens beste Marlene, og overnattet der. KOOS ♥ Å da jeg kom hjem fra henne idag reiste jeg til verdens beste Susann ♥ KOOS det også !! 

 Sommeren kommer til Norge også nåå :)) <3  Wiiii :**

Marlene <3 

Jajaja, det var litt bilder fra dagen idag. Nåå skal jeg finne noe kos å se på, på tv ;))

-Karoline <3


2 kommentarer

Mobilblogg: summer in town

Heiiiii, yeyy sommeren er endelig kommet til Askvoll også! Superdeili med sol og varme. Rett etter gymmen idag gjikk Susann og jeg ut på kroa og kjøpte mat og is etter på, namnam!! Og nå skal vi snart sole oss, må jo bli brune vettu !! :))

1stk meg som digger slushhhh :))

Susann <3

Da blir det solings som sakt og stranda å grille med gjengen etter på !

-snakkes-


Ingen kommentarer

lese kos

Igår fikk jeg "first step to forever: my stor" altså boka som Justin Bieber har skrevet, og jeg som er crazy etter han. Har lest nesten halve boka alerede. Mamma ble het sjokket over at jeg faktisk las. hahaha, jo etter tre dager med lesing til tentamen, skal det bli godt å sette seg ned med en bok som du faktisk intrisserer deg for det du leser!!

Elsker den !!♥

-KarolineÉn kommentar

hits