New in

Heiia, har vert hos tannlegen i Bergen idag. Var hos tannlegen i 30min også var det shopping resten av tiden før ekspressen gikk hjem igjen. Hadde tenkt å blogge på ekspressen, men internette som er der er så sinnsykt treigt. Tar jo flere timer for å laste opp et bilde.... Handlet ikke sånn kjempe mye, men litt selvfølgeli. Genser fra Bikbok 299kr, Bukse fra Cubus 199kr, Sko fra Dna 599kr 299kr på salg. 

Hva synest du?

-Karoline


2 kommentarer

Shoppingtur til Førde og innkjøp

Heisann ♥ Vert nok en gang i Førde idag. Handlet kler og sånne ting til skolestart som er på mandag. Holder på med ny header også. Var en helt sykt kosli Førdetur idag. Reiste sammen med bestejentene mine Susann, Hege og Malin, og "veldi tilfeldig" møtte vi Eirik og Isak på bussen til Førde :P  Så vi var med de i Førde. Vi gikk på Peppes å spiste som var veldi kosli ♥

H&M 50krBikbok 199kr


Kjøpte ei svart bukse også på Cubus 199kr, og tok bilde av den men hvor det bilde blei av har jeg ikke peiling på. Dere kommer sikkert til å se den på outfit bilde en dag så. :)

-Karoline ♥


Ingen kommentarer

Innkjøp

Heii. igår kveld kom jeg hjem fra en koseli hyttetur, og selvfølgelig shoppa vi.

Cubus 45kr. 

Cubus 125kr. 

The body shop  59kr

BikBok 199kr.

 

-Karoline


Ingen kommentarer

På vei hjem til meg

Heiisann, har nettopp fått bestilt GHD slettetang til meg, og Susann som jul og bursdagspresang de neste årene. Lykkerus altså har hørt så mye bra om GHD rettetangene, og har ønsket meg så lenge, også endelig fikk jeg nok penger til den. Vill jo helst ha rosa da siden jeg er så syykt glad i rosa, men har jo ikke hele verden med penger heller da så, da ble det svart med gull på. Men skal jeg vere ærli  så er jeg veldi fornøyd med den. Pluss at det føller med GHD varmebeskytelse og veske til å ha den i. Wiiiii♥

Dette bilde var der jeg bestilte den.

 

Jeg vil bare advare dere nå altså, når dere skal bestille GHD rettetang eller noe annet fra GHD ver forsikg og pass på at siden er ekte for vis den ikke er det er produktene falske og vis du i det hele  tatt får produktet kan du få elektrosjokk og håret ditt vil brenne av, Det leste jeg på en annen blogg. Jeg vil bare skrive det på min for å advare dere, og vis dere vil være sikker på at siden du bestiller på er ekte nettside kan dere lime inn nettadressen her . Jeg bestilte på lookfantastic.com

Har du GHDprodukt?

-Karoline


4 kommentarer

Mobilblogg: innkjøp

Heei. Er forsatt i Spania, veldi dårlig netttilgang så det er vanskelig å få blogge masse. Men nå funker det ganske bra, så da tenkte jeg å blogge innkjøpene mine, selv om jeg sikkert ikke er ferdi med shoppingen ;))

Kjøpt to vesker, begge er ekte skinn!

Zara og newyorker, elskelskelsk <3

Ny lommebok, elsker den !!

Nytt belte, fra newyorker <3

Varmebeskyttelse.

Sykt varmt her nede 50grader i solen midt på dagen! Men det er bedre en 12grader og regn da ;))

-Karoline <3


3 kommentarer

Hyttetur og innkjøp

Heei, nå har jeg komt hjem gjen, og er ny dusjet. Du aner ikke hvor morsomt vi har hatt det, men det får du se på bildene :P kos deg <3 <3

Fikk meg en ny bestevenn, Chikken ♥

Vi var på kafe, og der måtte Susann av alle ting lære meg å bruke kniv og gaffel skikkerli :P Døde !! :P


kos på hytta <3 <3 Glad i deg Susann <3 <3


Ansiktsmaske h&m 19kr. Flisekleme/hårnål h&m 19kr. kvesser til eyeliner h&m 10kr. vit neglelakk ting vita 90kr. Hårband Carlings 50kr.


Alt er fra Bikbok ♥

-Karoline ♥


6 kommentarer

Innkjøp

Heei!

Nå har jeg komt hjem fra Bergen. Ikke lenge til jeg skal ned gjen å sette på tannregulering, bare en måne til!  Men skal jo bare ha den i 6-8 måner, og det er jo ikke så lenge. uansett, jeg koste meg kjempe mye i Bergen, synest Bergen er en av de fineste byene i Norge når det er fint ver der, og idag var det sikker 30grader elns og strålende sool. Og ja jeg kjøpte meg en del ting, 4topper og 1shorts. 

De to øverste toppene er fra Bikbok 199kr per stk, topp nummer 3. er fra HM 80kr, topp 4. den korte altså er fra Monki 150kr, og Shortsen er fra HM 50kr. 

-Karoline


Ingen kommentarer

hits