Snart ferie !!

Heei, idag har jeg ikke noe spesielt å blogge. Har ikke gjort så mye mer en å være på skolen idag, skulle ha outfit, men i gymmen idag tidli fann jeg ut at det var hull i buksen min, LOL!! Så da tok jeg på meg joggebukse etter gymmen. Herregud jeg lo da Hege eller Susann eller hvem det var som sa at det var hull i buksen min sa det :p anyway, nå er det ikke lenge til sommerferie, jeg reiser jo til syden neste uke, så jeg får jo ferie 2uker før de andre. Og imorgen drar jeg sammen bestevenninnen min på hytten hennes. Så da blir det hyttekos, og skal selvfølgelig blogge til dere!

Ikke lenge gjen!!
Nå skal jeg snart ut å jogge.

Hva skal du gjøre idag?


4 kommentarer

Mobilblogg: dagen antrekk

Heei, idag var jeg på skolen en liten stund, også måtte jeg hjem fordi jeg skulle i begravelse. Utrolig trist, begynne å gråte. Nå spiser vi kake å sånne ting, så her kommer antrekket :))


Hva synest du?

-Karoline


Ingen kommentarer

Ferdi med tentamen for iår, deili

Heii, idag blei jeg fedi med siste tentamen for iår, mattetentamen, jo den gikk vell sin egen vei den. Blei som vanlig ferdi leenge før vi fikk gå hjem, så da blei jeg sittende å spise på godteri til vi fikk gå. Når jeg kom hjem jobbet jeg litt hos oldemor, og sånne ting. Og ikke minst hørte jeg den nye sangen til Justin Bieber Die in your arms, den er så utroli bra,  eeelllllssskkeeeerrr den <3 <3

1stk meg ferdi med tentamen! Nå blir det snart dans, ikke lenge til vi  skal ha fremvisning. Men det er ikke sikkert at jeg er hjemme på den dagen heller såå :(( 

fyflate, forelska i den, og i han som synge, alltid vert det !!!!!!! LOVE U ♥ VIL TIL OSLO !!!! ♥♥

Hva skal du idag?

-Karoline


Én kommentar

Mobilblogg: tentamen lesing for fult

Heei, imårgen har jeg mattetentamen, så nå er det lesing som pågår. Har ikke så mye å øve på. Og det er jo ikke akkuratt sånn at jeg får noe av det jeg leser med meg heller da. Hahhah, joda litt får jeg med meg, men hvortid skal jeg liksom bruke det, imårgen og aldri mer. Skjønner seriøst ikke hvorfor vi skal kunne alt.
-Karoline


4 kommentarer

Smaker godt

Heei, nå er det snart tid for middag og kake. Skal feire bursdagen til mamma idag sammen med familien. Idag har jeg stort sett vert på trampolinen og solet meg, også har jeg baket. åååfyflate så eg gleda meg til å spise kake <3 <3 <3 <3Digg med sol <3

 

Hva skal du gjøre idag?


Ingen kommentarer

Gratulere med dagen mamma

Heei, idag blir mamma 31år, gratulere med dagen mamma! Så da blir det kake og kos med familien. Vi får masse besøk idag også, fra Canada faktisk. Men de  kommer for andre grunner, men skal jeg være helt ærli blir det kos å se de gjen :) Og så kommer onkel og tante, gleder meg ♥ Men før alt dette blir det bading i sjøen med verdensbeste søster. vanilje yoghurt, med bringebær og havregryn, nam nam. Idag tok jeg litt oboy oppå, godt det også ♥

 

-Karoline


Ingen kommentarer

Helg e herliiii

Heei!

Denne uken gjikk faktisk ganske fort. En ganske herli uke spør du meg, sol og varme hele uka, helt til idag da. Det va jo litt sol idag dah, men ikke sånn at du blir brun, skjønner! Men vis solen kommer tilbake i helgen blir den sikkert enda bedre!! Fri og kan vere ute hele dagen er en god tanke. Nå er det ikke lenge til jeg tar frem lørdagskose, og setter meg ned i sofaen og koser meg med film ♥

 

Hva skal du finne på ikveld?


2 kommentarer

Mobilblogg: livet e herli

Heei, er ute 24/7 for tiden. Het herli vêr, sol og varme, kan det bli bedre?? Senere i kveld blir det bading i sjøen gjen. kooos <3Ka Har du gjort på i det siste?


Ingen kommentarer

Mobilblogg: summer in town

Heiiiii, yeyy sommeren er endelig kommet til Askvoll også! Superdeili med sol og varme. Rett etter gymmen idag gjikk Susann og jeg ut på kroa og kjøpte mat og is etter på, namnam!! Og nå skal vi snart sole oss, må jo bli brune vettu !! :))

1stk meg som digger slushhhh :))

Susann <3

Da blir det solings som sakt og stranda å grille med gjengen etter på !

-snakkes-


Ingen kommentarer

Innkjøp

Heei!

Nå har jeg komt hjem fra Bergen. Ikke lenge til jeg skal ned gjen å sette på tannregulering, bare en måne til!  Men skal jo bare ha den i 6-8 måner, og det er jo ikke så lenge. uansett, jeg koste meg kjempe mye i Bergen, synest Bergen er en av de fineste byene i Norge når det er fint ver der, og idag var det sikker 30grader elns og strålende sool. Og ja jeg kjøpte meg en del ting, 4topper og 1shorts. 

De to øverste toppene er fra Bikbok 199kr per stk, topp nummer 3. er fra HM 80kr, topp 4. den korte altså er fra Monki 150kr, og Shortsen er fra HM 50kr. 

-Karoline


Ingen kommentarer

Mobilblogg: tannlege tiiid

Heiisann, nå sitter jeg på ekspressen på vei til Bergen. Skal til tannlege, lurer så syk på om jeg må ha tannregulering eller ikke. Spennende !!-Karoline


Ingen kommentarer

Elsk

Heii, som du ser har jeg fått ny header, endeli!! Det er ei jente som heter Kristina som har laget den, kjempe flink !! Men jo idag har jeg faktisk ikke så mye å blogge om, så jeg tenkte jeg skulle komme med noen digge sangtips. 

 

 helt hekta på den for tiden !! og legg merke til den utroli fine teksten <3 

 

 ♥♥♥!

 

 

 

ELSK ♥

Disse sangene er bare de beste for tida altså !!! 

 

Hva er din favorittlåt??


Ingen kommentarer

Løørdag

Heii, sorry for at 17.mai antrekket mitt ikke kom, men tida sprang liksom forbi meg. Og igår, fyflate plusi låg jeg i sega mii hos pappa, med det tannverket. hahaha, vekke nå da heldigvis siden jeg skal til tannlege i Bergen på Mandag. Men ja nå sitter jeg på rommet mitt hos pappa, skal snart gå ned å spise frokost og selføgeli kle på meg og sminke meg. Så blir det vell en tur ned til Førde "by" og handle litt løørdags kos. 

bilde fra igår !

 

Hva skal du gjøre idag?Ingen kommentarer

Mobilblogg: 17.mai

Heii og gratulerer med dagen alle sammen! Dere må kose dere kjempe mye idag, og ikke glem å spise is. Hahhah jo is er liksom høydepunktet mitt med 17.mai. Neida!! Ehhmm jo kommer med 17.mai antrekket mitt senere idag.
Snakkes


Ingen kommentarer

lese kos

Igår fikk jeg "first step to forever: my stor" altså boka som Justin Bieber har skrevet, og jeg som er crazy etter han. Har lest nesten halve boka alerede. Mamma ble het sjokket over at jeg faktisk las. hahaha, jo etter tre dager med lesing til tentamen, skal det bli godt å sette seg ned med en bok som du faktisk intrisserer deg for det du leser!!

Elsker den !!♥

-KarolineÉn kommentar

Norsk tentamen DOOONE

Heii, yeyy nå er jeg endelig ferdi med engelsk og norsk tentamen, bare matte tentamen neste uke så er jeg ferdi med tentamen for 8klasse. Vart ferdi 1time og 30 min før jeg kunne levere, kjiiipt. Men selv om jeg ikke brukte så mye tid på stilen er jeg ganske så fornøgd. Vi slapp ut halv 1 og så gjikk vi på kroa i Askvoll og snakket og koste oss. Og etter det ble jeg med beste venninen min Marlene som dere sikkert får høre mye om, hjem. Så da ble det ikke blogging før nå. 

Ehhm jo jeg tenkte å blogge et par innlegg idag, siden jeg hater at bloggen min er så tom. Og i tilegg til alle blogginnleggen som kommer idag, kan dere glede dere til jeg får ny header som Kristina lager til meg! TUSEN TAKK Kristina ♥ Ho er veldi flink !!

Har du hatt tentamen i år??


Ingen kommentarer

Ny blogg igjen

Heei,nå kommer mitt laaaange innlegg som en sånn start, vedder på at ingen gidder å lese det, men les så langt du gidder!! :)) Jeg er da en jente som heter Karoline og kommer fra en liten plass som heter Askvoll. Her i Askvoll snakker vi nynorsk så det kan nok komme noen nynorske ord innimellom. Jeg er 13år, 14om 5måner, altså 98er. Men dritt i det, jeg har hatt sånn rundt 4blogger det siste året, det er bare det at å finne ett perfekt bloggnamn som du virkelig liker er syyyykt vanskelig. Har en sånn følese om at jeg har funnet det, hahah hørtest ut som at jeg liksom hadde funnet kjærligheten for mitt liv elns. GUUD, jeg kan komme med ganske rare setninger innemellom, bare prøv å få de til å virke normale er du snill! :P Jeg må foresten si at leserene mine takker jeg med hele mitt hjerte for  å gidde å lese bloggen min. Skal prøve å blogge om ting som inrtiserer dere som, outfit, bilder, vennegjengen ute på tur, og litt sånne dager der du bare kommer med noen bilder som du ikke har ansiktet med på fordi du har ligget på sofan uten simke hele dagen å sett på tv!! Men kos dere da, og tusen takk for at du leser bloggen min!!

fikser mer på designet imårgen !!

 

Snakkes !!

-Karoline

 


Én kommentar

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


Ingen kommentarer

hits