Inspirasjonsbilder

Hva synest du?4 kommentarer

Sommerferie JA

Heei. Tanken på at det er sommerferie er alltid god, men når du våkner og ser at det regner er det ikke så gøy lenger! Men det er godt å kunne sove lenge å sånnt :)) Fikk topp i postkassa idag, der var det sykt mange tips til hva vi kan gjøre i sommerferien. Heheh så idag skal jeg, ehhh hvet ikke :P skal ivertfall jobbe videre på den nye headeren min. Fikk en sykt god idee. Så på søndag eller mandag eller snart ivertfall kommer det nytt design og header, ikke det at jeg skal lage designet selv da, for det hvet jeg ikke hvordan jeg gjør, men fant en fint gratisdesign :)

Random bilde, hvet det :**

Hva skal du finne på i ferien?

-Karoline <3


2 kommentarer

Mobilblogg: tannregulering

Heiii, idag har jeg vert i Bergen og satt på tannregulering oppe. Gjore ikke vondt i det hele tatt, skjente ingenting. Men det er veldi vanskelig å spise. Etter jeg hadde vert hos tannlegen møtte jeg Verdens beste Vanja i byen <3

Hva synest du om meg med streng?

-Karoline <3


8 kommentarer

Twiiiins

HEEI ♥ 

Veldi digg å ha samme genser som Justin Bieber og Liam Payne. Hahah twiiins♥ Vis du lurer på hvor jeg har kjøpt den så har jeg kjøpt den på H&M, 80kr. Men det er veldi tvilsomt at de har kjøpt sin på H&M. Diggdiggdigg :**

Har du sånn genser?

-Snakkes :*


2 kommentarer

Home sweet home

Heei, kom hjem gjen igår 07.30 og gikk jeg å la meg til å sove med en gang. Sto opp i 5tiden og reiste inn til Verdens beste Marlene, og overnattet der. KOOS ♥ Å da jeg kom hjem fra henne idag reiste jeg til verdens beste Susann ♥ KOOS det også !! 

 Sommeren kommer til Norge også nåå :)) <3  Wiiii :**

Marlene <3 

Jajaja, det var litt bilder fra dagen idag. Nåå skal jeg finne noe kos å se på, på tv ;))

-Karoline <3


2 kommentarer

Mobilblogg: innkjøp

Heei. Er forsatt i Spania, veldi dårlig netttilgang så det er vanskelig å få blogge masse. Men nå funker det ganske bra, så da tenkte jeg å blogge innkjøpene mine, selv om jeg sikkert ikke er ferdi med shoppingen ;))

Kjøpt to vesker, begge er ekte skinn!

Zara og newyorker, elskelskelsk <3

Ny lommebok, elsker den !!

Nytt belte, fra newyorker <3

Varmebeskyttelse.

Sykt varmt her nede 50grader i solen midt på dagen! Men det er bedre en 12grader og regn da ;))

-Karoline <3


3 kommentarer

Mobilblogg: Spania,love love love !!

Heei, livet her nede er helt fantastisk! Rundt 40grader og masse sol!! Å bølgene på stranda er helt digge, men de i Tyrkia var bedre :P

Har ikke så mangen bilder enda! Kommer flere når jeg har kommet hjem :*

-Karoline <3


Ingen kommentarer

Take of to Spain

Heei, nå er vi på vei til flesland i Bergen. Ikke lenge gjen til flyet går. Er bare helt lettet for at streiken er over. Blir sikkert ikke så mye blogging, men skal prøve å blogge litt.

Er syykkt bilsyk nå ://


-snakkes- !!


2 kommentarer

1dag gjen

Heii, det er noe glad med blogg.no, det sto liksom bare error error, hele tida:// Så jeg fikk ikke blogget før nå! Kankje litt sent å blogge nå da, men hadde en følelse om at jeg måtte såh ;)) Nå er det bare 1dag gjen til jeg reiser til Spania gjen. Gleder meg. Også får jeg sommerferie også imårgen, DIGG !! <3

 ja hvet det, det står at det er to dager til jeg reiser, men det er fordi den ikke skifter tall før 00.00 :P

Random bilde da, men jeg hadde ikke noe annet ♥

-Karoline


Én kommentar

Fjelltur imårgen

Heei, imårgen skal jeg på fjellet sammen med klassen min og noen andre. kommer visst ikke hjem før klokken  19-20 ifølge lærerene. Jaja, fjelltur er ikke det værste såå, gleder meg faktisk litt. Ehh jo så imårgen blogger jeg ikke før sent, blogget jo ikke noe tidligere idag dah, men det var fordi jeg ikke kom på noe å blogge, men så slo det meg at jeg kunne blogge om fjellturen som er imårgen. 

 

-Karoline


Ingen kommentarer

Dagens antrekk

Heeisann her kommer antrekket mitt for idag <

 

Dongri jakke, Dongri bukse og Toppen er fra Bikbok. Den rosa toppen er fra Cubus. Hårbandet fra Carlings og skoene fra H&M.

 

Hva synest du?

-Karoline


Ingen kommentarer

Hyttetur og innkjøp

Heei, nå har jeg komt hjem gjen, og er ny dusjet. Du aner ikke hvor morsomt vi har hatt det, men det får du se på bildene :P kos deg <3 <3

Fikk meg en ny bestevenn, Chikken ♥

Vi var på kafe, og der måtte Susann av alle ting lære meg å bruke kniv og gaffel skikkerli :P Døde !! :P


kos på hytta <3 <3 Glad i deg Susann <3 <3


Ansiktsmaske h&m 19kr. Flisekleme/hårnål h&m 19kr. kvesser til eyeliner h&m 10kr. vit neglelakk ting vita 90kr. Hårband Carlings 50kr.


Alt er fra Bikbok ♥

-Karoline ♥


6 kommentarer

Mobilblogg:hyttekos

Heei, veldi kjekt her på hytten til bestejenta mii!! Vi ler ganske mye og synger for full hals med når vi hører på musikk. Og så er det veldi mye kos. Igår var vi i Førde by og shoppet, fikk kjøpt en del og er syykkt fornøyd. Innkjøpene mine kommer ikveld eller imårgen.

Hyttekos <3 <3 <3


Hva har du gjort på i helgen??


3 kommentarer

hits