måndens favorittplagg

Heii, nå starter snart August måned, og da må jeg finne andre favoritt antrekk og favorittplagg. Eller jeg må jo ikke, men jeg vil liksom. Jo favorittplagget mitt fra Juli var toppen jeg kjøpte på Zara da jeg var i Spania. Elsker den. Den passer til nesten alt også har den helt digge farger og mønster. 

 

-Karoline

  


2 kommentarer

Innkjøp

Heii. igår kveld kom jeg hjem fra en koseli hyttetur, og selvfølgelig shoppa vi.

Cubus 45kr. 

Cubus 125kr. 

The body shop  59kr

BikBok 199kr.

 

-Karoline


Ingen kommentarer

Good Morning sunshines

God Morgen, stod opp for litt siden. Nå sitter jeg her og spiser frokost og ser på TV og sitter på Youtube og ser på videoer, der jeg så en video av det de nå kaller "Danmarks Justin Bieber", helt ærlig han er syykt flink til å synge. Men ikke like flink som Justin da, men herregud han er flink ♥ Går snart i dusjen også skal jeg fikse meg. Senere idag reiser jeg sammen med Hege og Susann på hytta deres. Gleder meg, kommer til å bli så sinnsyyykt med kos der. Men kos dere med noen av videoene av Krisoffer Rahbek.

 

 

Denne elsker jeg, denne er abselutt den beste ♥

 

 

Dere finne mange flere på Youtube ♥

 

-Karoline


2 kommentarer

På vei hjem til meg

Heiisann, har nettopp fått bestilt GHD slettetang til meg, og Susann som jul og bursdagspresang de neste årene. Lykkerus altså har hørt så mye bra om GHD rettetangene, og har ønsket meg så lenge, også endelig fikk jeg nok penger til den. Vill jo helst ha rosa da siden jeg er så syykt glad i rosa, men har jo ikke hele verden med penger heller da så, da ble det svart med gull på. Men skal jeg vere ærli  så er jeg veldi fornøyd med den. Pluss at det føller med GHD varmebeskytelse og veske til å ha den i. Wiiiii♥

Dette bilde var der jeg bestilte den.

 

Jeg vil bare advare dere nå altså, når dere skal bestille GHD rettetang eller noe annet fra GHD ver forsikg og pass på at siden er ekte for vis den ikke er det er produktene falske og vis du i det hele  tatt får produktet kan du få elektrosjokk og håret ditt vil brenne av, Det leste jeg på en annen blogg. Jeg vil bare skrive det på min for å advare dere, og vis dere vil være sikker på at siden du bestiller på er ekte nettside kan dere lime inn nettadressen her . Jeg bestilte på lookfantastic.com

Har du GHDprodukt?

-Karoline


4 kommentarer

one love

Heii, sorry for at jeg blogger så sent, men har hatt en lite spenende dag, bortsett fra at jeg klarte å flette sånne fletter til sidecut på meg selv da. Men her kommer favorittsangen min ♥

 

One love av Justin Bieber ♥

 


Ingen kommentarer

Wants


Alt er fra Nelly.com ♥

-Karoline


Én kommentar

268dager gjen

Heii. Wiiii nå er det 268dager gjen til konsert :) Det er jo egentlig ganske lenge til da, men på en måte så er det ikke så lenge til. Heheh gleder meg så sykt ivertfall.


Skal snart ha en til videoblogg, men hvet ikke hva jeg skal ha videoblogg om....

Hva vil dere ha videoblogg om?

-bloggest-


Ingen kommentarer

iPhone: travelt

Heii... Veldi travelt for tiden. På fredag startet sjærgårdstreffet. Og igår var jeg ute i Askvoll på sjærgårdstreffet sammen med venner....kjekt... På kvelden igår klokka 21 var jeg på diskotek sammen med gode venner, også fikk jeg sitte på med mopedbil, det var moment of lifetime, heheh :P var ikke hjemme før 01 igår og gikk ikke å la meg før 02. Jammen glad for at det er ferie !! :)) Nå skal jeg snart til Susann :* wiihhiii <3

Chill, jeg har ikke klipt meg, Hege og Susann fletta meg. Flinke søstre <3

Hva har du gjort i helgen?

-Karoline <3


Ingen kommentarer

Videoblogg

Heiia, her kommer svarene på spørmålsrunden :)) Jeg er ikke så flink til å lage intro og sånne ting, såå, eh ja ♥
video:svar p sprsmlsrunde
-Karoline

 


4 kommentarer

Fredag den 20juli

Heiii, idag begynner sjærgårdstreffe. Wiiii, eller ikke, for jeg må passe søsteren min hele helgen... Ikke gøy.. Men noen må jo gjøre det også. Skal snart ut på stranden, sammen med Susann og sikkert andre folk. Wiiihiii, det blir gøy. Og ikveld skal jeg laste opp svarene på spørsmålstunden, videoen altså.


Ingen kommentarer

Blogger fra iPhone babes !!

Heii, har vert på vg lista i Bergen idag. Veldi kjekt, men måtte stå på tå for å se noe. Veldi masse folk der, rundt 15.000. Har tatt litt bilder, men de blei veldi uklare.

-snakkes-


Ingen kommentarer

Spørsmålsrunde

Heii. Nå skal jeg ha spørsmålsrunde, så kom med masse spørsmål, og spør om det dere vil. Håper jeg får noen spørsmål, også jeg svarer på video.

Bilde fra Spania, hadde ikke noe annet.

 

Spør i vei ♥

-Karoline


6 kommentarer

Dagens antrekk 15/07/12

Heiia, endelig kommer det outfit gjen! Kos dere ♥


Shorts, Newyorker. Topp, Zara. Pelsvest, H&M. Sko, H&M.

Hva synest dere?

-Karoline♥


Ingen kommentarer

Verdens happyeste jente

Heii. Japp, jeg er verdens happyeste jente, har vert det siden jeg stod opp igår. Jeg sov hos Susann på Torsdag og da vi stod opp på Fredag og satt å spiste frokost ringte Hege, søsteren hennes og sa at hun og Malin hadde funnet en til Diamond circle billett, så da skal jeg også i diamond circle på Justin sin konsert. Å gud som jeg gleder meg ♥ Sov hos Susann og Hege igår også, og da sov Malin der også, Super koslig. Jeg hadde tenkt å blogge igår, men jeg fant ikke mobilen min så jeg fikk ikke tatt noen bilder. Å det forklarer vel at jeg ikke har tatt noen bilder, så det kmmer ikke bilder fra igår i dette innlegget. Idag har jeg vert på stranden å grillet sammen med masse folk. Veldi kosli å finne på sånne ting i ferien. 

Nå skal jeg rydde rommet. Må virkelig rydde rommet, det har ikke vert så rotete siden jeg lekte med barbie dukker for lenge siden. Hahahhah, også skal jeg dusje å chille resten av kvelden. Sorry, men akkuratt nå er nettet så treigt at det går ikke ann til å laste opp bilder :(, men det kommer mer blogging imårgen. Å foresten så er blogginga mi veldi ujamn fordi det er ferie, litt typisk, men når det er noe som skjer så har jeg liksom ikke tid til å blogge, og når det ikke skjer noe så har jeg ingen ting å blogge om :P hahah

 

Hva gjør du på i ferien?

-Karoline


2 kommentarer

Justin Bieber Konsert

Heiia ♥ Som de fleste hevt så kommer Justin tilbake til Norge i April. Og idag blei billettene lakt ut for salg, eller det har jo vert mange forhondssalg også da. Jeg fikk Golden Cirkel billett på Tirsdag :)) Føler meg veldi heldig som fikk en såpass bra plass selvom jeg egentli vil ha Dimond Cirkel da, eller vil helst ha Meet and Greet, men det blei det ikke noe av :(. Samma det fikk jo Golden Cirkel og burde vere fornøgd med det. 

Hater at bildene blir så små, men kan ikke gjøre noe med det :/

 

Skal du på Justin Bieber konsert i Oslo?


4 kommentarer

Laaang helg uten internett

Heiisann ♥

Jo jeg var hos pappa i helgen, helt til igår kveld, og han holdt på å skifte internett så da blei det noen dager uten internett. Koset meg veldi mye i Førde hos pappa, også har jeg gledet meg veldi mye til Susann snuppa kommer hjem som hun gjorde idag,  så da blir vell ferien min enda bedre, veldi kjedeli når hun ikke er hjemme, og skal snart hente søsteren miiin. 

'

 

-Karoline


Ingen kommentarer

Wiiii Pappatid :)

Heiii, reiser snart til Førde til pappa :) Wiiii da blir det chillings med systa også masse kos. Akkuratt nå chiller jeg på verandaen, og spiser sjokolademouse. Veldi veldi digg :**Hva skal du gjøre idag?

-Karoline


2 kommentarer

Sommerferie med stil

Heiia, det blir ikke sommerferie uten å rydde vekk alt som heter skole. Til og med den klestilen som jeg bruker på skolen, men tror jeg har samme stlen hele året selvom jeg på en måte rydder vekk det som minner meg om skole. Du skjønner sikkert at jeg ikke er noe glad i skole. Har kjøpt litt nye kle i sommerferien, så ehh sommerferie I ♥ yah. Tenkte jeg skulle ha noen innlegg om mote og sånn, men det betyr ikke at jeg er en mote ekspert altså, for det er jeg ikke ! Jeg er bare veldi glad i det vi kaller kle, sko, vesker og smykker ♥


Litt av mine sommer favoritter, men  det er ikke alle!

Kommer mere imårgen♥

-Karoline


Ingen kommentarer

SIMS OG SOMMERFØLELSE

Heei. Sant det at jeg sitter og spiller sims og drikker smoothie. Har hatt helt dilla på smoothie siden jeg fikk tannregulering, klarer jo nesten ikke å tygge. Å siden det er sommer på sims spillet mitt får jeg en sommerfølelse :P hahah. Men det veret som er her kan jeg ikke kalle sommerver! Frister ikke å gå ut av huset engang. Så istendenfor å vere ute i reinveret, chiller jeg inne og ser jeg på Beverly Hills 90210, spiller sims, drikker smoothie og nyter sommerferien i hus.

-Karoline


3 kommentarer

hits