Barnedåp bilder

Hejj! nettopp komt tilbake til hotellet fra barnedåpen til 3meningen min Kristoffer♥ Super koslig, og masse kake. Elsker å kose med babier, de er så søte. Nå skal vi snart ut å spise burger med onkel og tante, wiii. Finst ikke bedre

Tok bare bilde av kakene i barnedåpen faktisk. Kakene var utrolig gode. 

 

-Karoline2 kommentarer

Bergen baby

God Morgen! Ikke ver dag du våkner klokka 05. og klør noe sinnsykt i halsen. Burde jo kanskje sjønnt at det ikke er lurt å sove på et av de rommene med mest støv på i hele huset når jeg er allergisk mot støv. Så da satt jeg i sofaen i stua i 2timer og hørte på musikk, og kjedet med noe sinnsykt. Nå er det 1time til jeg reiser til Bergen. Fikk uvanlig god tid nå, det er serøst ikke vanlig at jeg har så god tid på morningen. Menmen.... 

-Karoline


Ingen kommentarer

Godteri med stil

Heii, egentlig så er det ikke så mye å finne på på en fredagskveld. Eller jo, men ikke en sånn fredagskveld som denne. Jeg sitter liksom bare her nydusja og super mett å hører på musikk. Men selvom jeg er mett så bare spiser jeg automatisk godteri...  Gleder meg til å komme til herlige Bergen gjen, elsker Bergen. Har egentlig ikke så mye å skrive, ville bare fortelle dere at jeg Lever, neida.


Nå for tiden sover jeg med hettegenser av enelleranna rar grunn, heheh.... ANBEFALER ♥


 

-Karoline♥♥


18 kommentarer

Everyday brings a challenge

Heii, sorry for at jeg ikke blogga igår, jeg var bare så forbanna. Tror ikke jeg har blitt så forbanna på lærerene før, men altså hva er vitsen med å gå opp gjen i skogen når du nettopp har vert der, og liksom bare for å gå i skogen.... De har så lite peilig av og til at det skulle ikke vert lov. 

Idag har to i klassen min bursdag, så Gratulerer med dagen Johanne og Jonas. Kos dere masse♥ Idag blei vi endelig ferdi med historieprøven som jeg har øvet til i evigheter nå, da var det bare naturfagprøve, mat og helse prøve og matteprøve. De går vell sin vei, men historieprøven gikk fatisk bra. Den var mye lettere enn jeg hadde forventet. Ojj shit jeg må jo skrive ferdi innleveringa mi til søndag.... Skjønner du, slitsome dager. 


#Bikbok4girls

Imårgen reiser jeg til Bergen, skal i barnedåp på søndag, wiiiiii♥ KAKE♥ Er ikke sikker på om det er internett på hotellet da, så jeg vet ikke om jeg får blogge på søndag, men om det ikke er nett på hotellet går jeg bare på en resturang eller McDonalds, og blogger fra mobilen, Lal jeg er jo faktisk smart. Ehe jo så da får jeg jo sikkert blogget. Og jeg håper virkelig at nette ikke er så treigt som det pleier å være når det er fult i folk på ekspressen imårgen for jeg hater treigt nettverk !!

Har du mye lekser og  prøver?

-Karoline


Ingen kommentarer

Mac consealer

Heii! Nå skal jeg anbefale en veldi bra consealer fra Mac. Den er seriøst best. Jeg bruker den ver dag, og den funker drit bra. Den dekker helt sinnsykt bra, og ja den er bare best. Den koster 150kr, men den er virkelig verdt prisen, den varer lenge, dekker bra, og du har den sinnsykt leenge. Jeg har hatt min dritt lenge, og jeg har ikke brukt opp halve en gang.
BEST♥

-Karoline


Ingen kommentarer

Outfit 25/09/12

Heiia! Idag tidlig våkna jeg og håret mitt var unormalt fett, det pleier aldri å vere så fett. jeg vaska det faktisk på søndag, og da skal det ikke vere fett på tirsdag liksom. Pleier aldri å dusje mandag og lørdag, men alle de andre dagene i uka. Det spørst  vell egentlig hvordan ukeplanen min er, hehe.  Jeg skulle  jo ha vaska det da, men jeg har ikke tid til å dusje på morningen. Ihvertfall ikke nå for tiden, har fått sånn skikkerlig allergi ting nå for tiden, blir jo helt dopa av de allergitabelettene. Det er liksom sån at om du bare tar en får du ikke med noe annet en at du lever, lal. Kødder ikke, blir faktisk så trøtt. Farlige greier!!


Bukse fra Cubus, topp fra H&M, dongerijakke fra Bikbok, sko fra H&M og parkasen som ligger på bakken er fra Bikbok.

-Karoline


2 kommentarer

Dagens antrekk 24/09/12

Heii, for en herlig dag, sol for en gangs skyld. Da vi hadde matfriminutt var Susann og jeg oppe på "bana" og spilt efotball med guttene i klassen vår, åherre du skulle sett da jeg tryna altså. Jeg skulle liksom gå i en i klassen min også gjore han etelleranna med foten og jeg stupte jo framover. LOL, eller LAL-leiavlol. Latter gange 120. Men det var ikke vondt da, heheh. Er bare helt i himmelen fordi vi ikka har mye lekser denne uka, men jeg må jo øve til prøven som er på Torsdag også skrive på innleveringen som er på Søndag, men den er jeg jo nesten ferdig med så jeg kan bare "Chille" ♥♥

 


Cardigan fra 80-tallet, blå topp fra Bikbok, rosa singlett fra Cubus, bukse fra Cubus, sokker fra Glitter og sko/ugs fra Eurosko.

Hva synest du?

-Karoline

 


Ingen kommentarer

Let's get the party started

Heii, på fredag feiret jeg bursdagen min sammen med Marlene, jeg hadde ikke bursdag altså men vi bare feiret den. Årets bursdag spør du meg, mye dansing, og helt sykt med latter. Skulle ønske den varte evig. Vi gikk ikke å la oss før klokken var sånn 5, og da ble det putekrig i stedenfor. Jeg stod opp rundt 11. så jeg sov bare i sånn 4timer vis jeg i det hele tatt sov i 4timer.  Og da jeg stod opp lagde jeg frokost også rydda vi, og det va sinnsykt mye å rydde. Da jeg kom hjem i 4tiden var det bare å pakke ut og inn så tok jeg ferja til Dale til besta, der spiste jeg kake og koset oss fordi tanten min hadde bursdag. Har omtrent ikke sovet noe i helgen, og jeg er så sinnsykt trøtt, så derfor gidder jeg ikke å legge innpå de veldig få bildene jeg tok i bursdagen fordi mobilen min gikk tom for strøm!! ♥

Veldig gammelt bilde av Marlene og meg, elsker det bilde <3

-Karoline


Ingen kommentarer

Klagemelding

Heii ♥ Det er så sykt travelt nå for tiden. Har ikke helt skjønt hvordan jeg plutselig kan ligge i senga å skal sove. Har veldi masse lekser nå for tiden, eller har det vell resten av 9klasse, men får virkelig håpe jeg blir vandt til å ha sånn 2prøver eller innleveringer i uken, pluss en haug med leker. Det verste var vell igår da jeg såg på kalenderen på mobilen min, og jeg fann ut at jeg er opptatt alle helgen fram til midten av November, bortsett fra den første i høstferien. Gudogfader vor tid skal jeg slappe av da liksom? Bortsett fra når jeg sover.Aldri?? Har faktisk begynnt å legge meg i 21-22 tiden. Egentlig er det ganske unormalt, men det skader ikke med ekstra søvn, som jeg egentlig ikke får. Må vere syykt kjekt å sitte der å lese om vor mye lekser jeg har og at jeg ikke liker det, LOL det er liksom logisk.....

Å det irriterer meg noe sinnsykt at jeg har glemt passordet mitt på snapchat. Åfyflate !!

Har du mye lekser?

-Karoline


Ingen kommentarer

Mini pizza

Heisann. Sitter og hører på musikk, hadde seriøst ikke klart meg uten musikk ♥ Har baket mini pizza idag. Smaket sånn sirka det samme som en stor pizza, men ville prøve noe nytt også liker jeg pizza best vis det er deig på kantene, heheh. Blei ivertfall mett da. Skal snart teste ut vor mange minutter jeg klarer å hoppe tau i strekk. Tror jeg leste det i en trenings bok eller noe sånnt at å hoppe tau i 10 minutt er omtrent det samme som å jogge sakte i 30 minutt. Så da er det ganske praktisk å ha et hoppetau på vinteren og høsten når det er vått og kaldt og det ikke frister å gå ut å jogge ;)) 


Ser veldig proff ut altså!

-Karoline


4 kommentarer

Dagene løper fra meg

Heii, har nettopp innsett at 9klasse er 100ganger så slitsomt som 8klasse. Sykt mye lekser, og på mandag begynner prøvelesing. Har framføring på mandag og gloseprøve i engelsk fra et helt kappitel på Tirsdag også 100prøver framover og innlevering og gud vet. Burde begynne, men er så trøtt. Kommer til å slite noe sykt framover, vet ivertfall at jeg blir sittende imårgen å skrive på framføringen som vi har i engesk fordjupning på mandag, som jeg da ikke ble ferdi med på skolen fordi jeg  ikke var på skolen dagen, og det var fordi jeg var syk, JEG SKULKER IKKE !!  Så om jeg tilfeldi ikke blogger før sent på kvelden, sånn som jeg har gjort nå  i det siste er det fordi jeg sitter med lekser og sånner kjedelige ting jeg ikke skjønner noe av. Heldig vis er lysten til å gjørde det bra på skolen mye bedre i år enn i fjor. 


Tror foresten at uken min med videoblogger er over. Det kommer selvfølgelig mere videoblogger, men ikke nå. Er veldi mye å gkøre nå for tiden, og da har jeg ikke tid til å spille inn videoer og redigere de også videre, men altså det kommer flere en gang. Men nå tror jeg at jeg skal begynne litt på framføringen min, også skal jeg sove. Ha en koslig helg alle sammen !♥

-Karoline


2 kommentarer

I sminkeveska mi

Heii, sorry forså sent blogging, men videoen brukte 100år på å laste seg opp.

 

 

-Karoline


Ingen kommentarer

Førdetur

Heisann, reiste til Førde rett etter skolen idag, sammen med mormor, mamma og søsteren min Maya. Handlet litt også spiste vi kinamat.

Innkjøpene kommer imårgen <3

-Karoline :*


Ingen kommentarer

Bølge håret med rettetang

Heii, sorry for at jeg kommer med videobloggen så sent, men nå er den her. Kos dere♥

 

-Karoline


Én kommentar

Dagens antrekk

Heii, kommer videoblogg etter jeg har vert på dans, men her komer outfit bilder ♥


Bukse fra Cubus, topp fra Bikbok og sko fra H&M

Hva synest du?

-Karoline


2 kommentarer

1.uke med videoblogger

Heiia, denne uken kommer det videoblogg nesten hver dag. Eller hver dag om jeg får nok ideer til hva jeg kan lage video om.

Har du noen ideer til videoblogg?

-Karoline


Ingen kommentarer

Overskrift

Heiii, reiste til pappa igår etter skolen og har vert opptatt siden da. Hadde en koselig fredagskveld igår, med pizza og senkveld <3 Har ikke peiling på hva vi skal gjøre på idag, men det blir vel noe kjekt :)

Måtte selvfølgelig komme med et bilde av mine trendy negler <3


-Karoline :**


Én kommentar

Outfit 06/09/12

Bukse fra Cubus, Genser fra Bikbok, Pelsvest fra H&M og sko fra DNA ♥

Heiia, Noen av bildene ble veldi uklare, men jeg sleit litt med å stille på den rundingen som jeg gjør bildene klarere på :P Også tok jeg på blits og da ble bildene sykt klare. Men det var kaldt ute, så jeg "sprang" inn. Heheh, har helt sykt mye med mattelekse idag, så jeg får vell starte. 

Hva synest du?

-Karoline :*Én kommentar

Jeg skal danse meg frisk

Heiia. Er sånn nesten frisk gjen nå.... enei, er så forskjøla at det ikke går ann å puste jo.. TULLA :P Men jeg er forsatt forskjøla, men jeg klarte meg på skolen idag så da er jeg vell sånn nesten frisk ♥  Ble sinnsykt glad da jeg fikk vite at dans begynner igjen idag. Wihi, gleder meg♥


LOL, så bleik jeg på  det bilde, men jeg rakk ikke å ta et bedre bilde :(  Menmen, da stikker jeg snart på dans ♥

 

Hva skal du gjøre idag?

-Karoline

 


2 kommentarer

Det er ikke kjekt å være syk

Heiia. Forhåpentligvis er jeg frisk gjen nå. For å ha feber på samme tid som jeg har vondt i hode og i halsen er ikke gøy. Hadde faktisk lyst på skolen idag, men så var jeg syk da og da ville jeg ikke på skolen hahah, make no sense!!. Heheh skole er faktisk ikke så ille, får liksom et sånnt energi kikk av å møte klassen og venner og "folka" hehe LMFAO :P  Anyway så har jeg sove i nesten hele dag, også har jeg skrevet på innleveringen min. Det forklerer sikkert seg selv at det er et helt random bilde!^^ LOVEU ♥ Ikke bilde da, men DEG♥ LOL :**

 

Hva har du gjort på idag?

-Karoline


2 kommentarer

Ønskeliste

Heii♥ Har vondt i hode idag og ikke minst i halsen :/ Får virkelig håpe jeg ikke blir syk, for jeg hater å vere syk, LOL hvem gjør ikke det? Ehm nå er det bare 1måne og noen dager gjen til jeg har bursdag :) Så da tenkte jeg at jeg skal blogge ønskelisten min.
Jeg er bare helt forelsket i Jeffrey Campbell sko. Selv om jeg vet at jeg ikke får de så har jeg fortsatt kjempe lyst på de!

Nr.1 her Nr.2 her Nr.3 her Nr.4 her Nr.5 her Nr.6 her

Selv om jeg er har veldi lyst på Jeffrey Campbell så er det jo andre sko jeg også har lyst på.
Nr.1 her Nr.2 her Nr.3 her Nr.4 her Nr.5 her Nr.6 her Nr.7 her Nr.8 her Nr.9 her

Tror du har skjønt at jeg er veldi glad i sko. Jeg er ikke den personen som går i joggesko året rundt, selvom jeg går med joggesko eller tøysko ganske ofte da. Har kjempe lyst på de brune converse skoa, JUst SaIN !!

Mangen av dere vet at Bikbok er min favoritt klesbutikk. Og det er veldi mye jeg ønker meg fra Bikbok, selv om jeg har mye av det.

Seks klesplagg er ikke så mye da, men jeg fant ikke så mye på nette. Det er liksom når jeg går inn på Bikbok at jeg har tusen ting i handa og ikke klarer å velge :P
Sofa her Bord her Seng her Klestativ her Smurfedeksel her peacedeksel her JustinBieberdeksel her

Det er sikkert 100ting til som jeg okså ønsker meg, som girlfriend perfymen til Justin Bieber ♥

-Karoline


2 kommentarer

En veldi bra blogg

Heisann, har ingen ting å blogge om. Det er derfor jeg ikke har blogget noe før nå. Jeg kjenner en jente som er 1år eldre en meg som har en helt utrolig bra blogg. Hun heter Anniken, og er ei jente som jeg alltid finner glad og som inspirerer meg helt utrolig mye. Jeg anbefaler virkelig bloggen hennes! www.aghl.blogg.no 

 

-Karoline


4 kommentarer

hits