Bloggfri

Heiia!! I hegen skal jeg på nattcup i Førde, og siden jeg reiser rett etter skolen imårgen kan jeg ikke blogge. Jeg kunne jo ha blogget fra mobilen da, mene den er tom for penger :(  Men jeg gleder meg ivertfall noe syyyykt til nattcupen. Tror det var sånn rundt 500 konfirmanter som skal på den! Ehh kommer til å bli super kjekt ♥  Hva skal du i helgen?

-Karoline


4 kommentarer

Hvilken?

Heii! Jeg elsker kjoler! Hadde det vert normalt hadde jeg gått med kjoler hver dag! Akkuratt nå eller de siste ukene har jeg hatt lyst på en ny kjole, og siden det snart er jul, og ball. Hahhah snart.... Mene det er ikke så lenge til! Jo jeg vil ha en ny kjole! Hahaha vil ha noe glitrette i år! Og ikke en sånn kjole som går ut, tror de kaller det for ballkjole. Jeg har det fra før av, også vil jeg ikke ha blå kjole for det har jeg nok av!! Mene her kommer bilde og link av favorittene mine som jeg har funnet på nelly! De er seriøst nydelige! Men så fikk jeg en link fra bestejenta mi Hege, og fyflate trodde jeg skulle besvime elns. Kjolene på den nettsiden var så sinnsykt fine! Mene jeg husker ikke hva den nettsiden heter! Her er ivertfall favorittene mine fra nelly.com :**1.Her 2.Her 3.Her

-Hvilken synest du var finest?

-Karoline?


11 kommentarer

Dagens antrekk 23/10/12

 Heii! Chill skoledag idag, vi var på noe konsert greier, såg på film, hadde 1vanlig time, også hadde vi nasjonalprøve i matte.... LÆTT! Kødder ikke! Den var lett, men jeg sto fast på sånne plasser jeg ikke hadde stått fast på med kalkulator!! Nå skal jeg begynne med lekser, også skal jeg på dans litt senere i kveld. ♥

-Hva synest du?

-Karoline


14 kommentarer

I told you so! Working hard is worth it.

Heiia. Dere har sikkert lest at jeg har skreve at om du jobber hardt for noe får du noe godt gjen for det! Det er sant! Jeg leste og pugget mye bedre til en prøve en jeg pleier, og idag fikk jeg den gjen, og gjett hva!? Jeg fikk 6er ♥ Kjempe stolt! Litt komisk, jeg fikk prøven og bare "yess, jeg fikk 6er" og så hører jeg fra mangen "fikk du 6er?" hahahah! Egetlig så synest jeg ikke at det var sånn veldig slitsomt å lese til den prøven, men jeg la ekstra arbeid i det, men det var absolutt verdt det. For nå sitter jeg kjempe fornøgd og happy forann pc skjermen, og venter på at jeg skal få ta meg en happy joggetur, og ikke minst ringe til pappa ♥ LYKKERUS ♥

-Karoline


10 kommentarer

Oktober- ROSA måned

Heiia! Jeg er vell kanskje litt seint ute med å blogge om rosa måned. Mene det passer meg perfekt at Oktober er rosa måned fordi det er min favoritt farge og jeg hadde bursdag i Oktober... LOVE IT! Jeg har utrolig masse rosa ting og klær og annet dill, men jeg klarte jo selvfølgelig å glemme sånn over halvparten av de rosa tingene mine da jeg tok bilde! Det er meg det! 

Dette er bare litt! Jeg har rosa bokbind på alle skolebøkene mine, og sekken min e rosa inni og litt utapå, jeg har rosa meldingsmappe, snart rosa converse, og masse meir! Alt jeg kan få i rosa vil jeg ha i rosa, fordi jeg elsker rosa! Tror kanskje du har skjønt det nå!

-Karoline


14 kommentarer

Kjolen som sier JA

Heii! Jeg fann ikke på noen bedre overskrift, så da tenkte jeg at jeg bare kunne ta den :P Men Marlene har en kjolen som jeg elsker. Å igår fann jeg masse bilder av meg med den kjolen på, og da tenke jeg liksom at det passa inn på bloggen. Jeg husker før sånn i April i år da lånte jeg den pluss at jeg skulle absolutt ha den på meg en gang vi skulle ha fotoshoot. Heheh, men den kjolen er sinnsykt fin. Tror kanskje den er kjøpt på Bikbok. Jeg vet bare at hun fikk den til jul for noen år siden. 

Noen av bildene ser seriøst ikke ut, meneh kjoler er bare så nydelig at jeg kommer ikke over det. 

Hva synest du om kjolen?

-Karoline


4 kommentarer

Blogger jeg leser #2


Én kommentar

Favoritt sanger

Heiia! Det er noen sanger som bare fester seg totalt på hjernen. Jeg er utrolig glad i musikk, det går sikkert ikke en dag uten at jeg hører på musikk!! Musikk er liksom alt! Meneh her er favorittsangene mine ♥

 

 

-Karoline


2 kommentarer

Mac pudder

Heei♥ Sein blogging idag, vet det!  Men uansett så skal jeg blogge om Mac pudderene mine. Jeg kan virkelig anbefale Mac pudder. De dekker utrolig bra, men de mineralpudderene holder ikke sånn kjempelenge, men de holder gjennom en skoledag. Solpuddene jeg har dekker også bra, og har veldig god farge. De holder veldig lenge, så jeg merker egentlig ikke så veldig mye at mineralpudderet hat gått vekk. Jeg synest de er verdt prisen, meneh alle er jo ikke like da. 


Har du mac pudder?

-Karoline


4 kommentarer

Meg meg meg meg meg meg meg meg meg

Heiiia! En super glad jente som sitter her å skriver idag. Heheh, jo jeg er uvanlig glad idag, eller jeg blei det i slutten av skoledagen idag. AHHH det er så godt å være glad. Har tatt massssssse bilder til dere også. Og jeg har ikke så mye lekser idag. Wiii! En helt vanlig dag kan ikke bli bedre en taco til middag, fint ver, dans,  lite lekser, joggebukse på og en god hårdag ♥ Det var på en måte beskrivelsen av dagen min. Men den er ikke ferdig da. 

Igår når jeg var ute å jogga kom jeg helt tilfeldig på a jeg hadde glemt å skrive vor klerene på Outfit innlegget er fra. Men jeg skal fikse det når jeg er ferdig med dette. Det er altså så utrolig gøy med sool, selvom det ikke er varmt, så er det ivertfall sol, og det går ann å være ute. Jeg kommer seriøst til  fly i taket om det blir regn i helgen for da skal jeg på en sånn "på flukt" ting som har med Komfen å gjøre. Åhh jeg gruer meg sånn. Vi skal være ute i 24timer, på natten også. Og vi skal late som at vi er flyktninger, og vi får bare en porsjon ris å spise på 24timer, og vi må kanskje sove under en forbanna presening. De kan bare drite i at jeg sover om vi må sove under en presening. Men idag skal jeg fortsette å være HAPPY så jeg må bare glemme det nå! 
Om du lurer så er ullgenseren fra GSsport og joggebuksa fra en eller annen sportsbutikk også ♥ Det var så kaldt idag tidlig at jeg bare måtte ta på ull!!

-Karoline


2 kommentarer

Noe du bare må lese

Heisann! Jeg leste tilfeldig over et innlegg på en blogg. Det handlet om å vere seg selv, og at noen folk sier at andre ikke er seg selv fordi de bruker mye sminke. Men er det sant? Ver så snill å les dette innlegget, det er verdt det ♥

Link her!  ♥LES!!

-Skal du lese innlegget?

-Karoline


Én kommentar

Outfit 15/10/2012


Bukse fra Cubus, genser fra Bikbok, sokker fra glitter, og sko fra eurosko!
Heiia. Jeg hadde klart å stille på noe på speilrefleksen så jeg fikk ikke noen av bildene inn på Pc'en. Tror jeg satt i en time elns for å fine ut va det var. Nå er det slutt på ferien, og prøveplanen min er overfull. Men jeg er sikkert på at jeg ikke den eneste med masse lekser. Men uansett hvor mye lekser dere har og hvor slitsomt det er så er det verdt å gjøre leksene og andre skole oppgaver skikkerlig. For jeg kan love at når du får gjen en prøve du virkelig har jobbet hardt for og ser at du har fått en kjempe bra karakter i forhold til det du har pleid å få blir du veldig glad!! Så stå på å jobb dritt bra !!!  ♥

-Karoline


Ingen kommentarer

Blogger jeg leser #1


4 kommentarer

I love u CAKE

Heiia!Har baka kake idag. Marsipankake med nøttebun, vanli bunn, sjokoladekrem, vanlig krem, vaniljekrem og selvfølgelig marsipan. Det hørest sikkert ikke godt ut, men det var faktisk ganske godt, men veldig søtt altså. Klarte bare et lite stykke, og det er Uvanlig!!! Jeg tok egentlig bare noe oppi fordi det er så vanli med krem og syltetøy inni, og jeg var så lei av det. Så nå har jeg prøvd det også! Naaaaamii ♥Nå skal jeg spise Pizza så vi "bloggest"

-Karoline


4 kommentarer

Flower power

Heijj! Har faktisk tatt bilder av rosene til besta. Heheh, si jeg har lite å gjøre på. Jeg hadde klart å sove til klokken var 11.30 også. Jeg har ikke noe spennede å blogge akkuratt å, fordi jeg er hos besta. Men for ikke så lenge siden kom mormor og morfar hjem så da får dere sikkert outfit bilder når jeg kommer hjem. Om det er strøm på speilrefleksen og den ikke er full av bilder. Men dere kan jo få se bildene jeg tok av rosene til besta da. 

Tatt med iPhone faktisk..

-Karoline


2 kommentarer

Bursdagsbarn

Heiia!! Idag blir jeg 14år. Wiiihuu ♥

Lille fjortizz ute å gikk.

Lille fjortizz bombe fikk

Bombe sprakk, fjortiz falt.

Masse brunkrem overalt.

Digger den!!!


Ha en kjempefin Torsdagskveld allesammen ♥ -Karoline


Ingen kommentarer

190dager gjen

Heisann, jeg klarte å glemme pc'en hjemme så jeg blogger fra mobilen. Men nå er det "bare" 190 dager til Juston Bieber konsert <3 Gleder meg sånn <3

<3<3

-Karoline :**


2 kommentarer

Mandag

Heii, har nettopp vert ute og trilla tur med lillebroren, Sammen med Angeline og Emilie. Jammen mye regn ute altså, men det er jo alltid koselig å trille tur med små engler. Har egentlig ikke så mye å si.

Kaldt !!!


-Karoline


Ingen kommentarer

Bloggfri helg

Heiii!! Nå er jeg hos pappa, og her springer dagene fra meg. Så jeg kommer ikke til å få tid til å blogge.

-Karoline


Ingen kommentarer

Feriiie

Heii, endelig høstferien, det trengst seriøst!. Holder på med en video til dere, håper den ikke går i dass, fordi jeg glemte å lage begynnelsen... hvor lol er det liksom. hheeheh. Har baket chokolate chip cookies, men jeg har ikke tatt bilde av de, og jeg gidder bare ikke å koble til iphonen enda en gang, har seriøst kobla den til pc'en hundre ganger siden klokka var 18.  Skal si jeg har den mest hærlige tanken på hode akkuratt nå, ingen lesing til prøver eller lekser på en uke, har faktisk ikke prøve uken etter høstferien, wiiiihiii.

Dett var bare en smakebit på noen av norges teiteste bilder!!  Ha en helt fantastisk utrolig nydelig fin kveld, og ferie for dere som har ferie folkens, luv you all ♥♥

-Karoline


Ingen kommentarer

Video innkjøp

Hallo, nå har jeg endelig fått spilt inn innkjøp videoen. Kos dere med videoen ♥

-Karoline


Ingen kommentarer

Inspiration


Heii, bildene fant jeg på google, men jeg lagde bilde selv ♥

-Karoline


Ingen kommentarer

Lekse shit

Heiia, sitter og sliter med leksene mine. Neida. Men jeg begynnte å lure da jeg såg oppgava i Engelsken. Skulle skrive en tekst om de 6damene som enellerannen konge var gift med. Hmm, men greide det jo til slutt. Nå leser jeg til matoghelseprøve, veldig liten tekst i boken, og det hater jeg. Men det må jo gjørest. Helt herlig å gjøre lekser og alt sånt når det ikke er noen andre enn meg hjemme. Stilt og "arbeidsro" heheh. 

Sånn ser det ut hjemme i stua nå, bare hygelig med så mye rot og bøker overalt, heheh.... ikke. Men back to work!!

-Har du mye lekse?

-Karoline

 


Ingen kommentarer

En helt normal dag

Heii. Idag hadde vi prøve, og jeg skjønte seriøst ikke noe av hele prøven. Heldigvis var jeg ikke den eneste. Og framføringen min, hahahahh kunne ikke blitt verre. Ehh joda det kunne den sikkert, jeg lo ivertfall ikke. Nå sitter jeg her hjemme med en bok av spørsmål jeg skal gjøre i historielekse.  Får vell begynne snart, men lærelysten min er seriøst på bånn! Det har den vert hele uka. Så det betyr at jeg virkelig vil ha ferie!!  Det er heldigvis bare to dager gjen da, med prøve på begge to. Men det er jo matoghelseprøve som sikkert ikke er så vanskelig og matteprøve som sikkert er drittvanskelig fordi vi har algebra, og jeg skjønner seriøst ikke noe. Hvorfor skal alt være så vanskelig? Hva skal jeg liksom bruke algebra til om 10år? Ikke noe!! 

Skulle tatt outfit bilder da, men mormor og morfar stakk av med speilrefleksen til syden, så da har jegg ikke  noe å ta skikkerlige bilder med. Menmen!

-Karoline


4 kommentarer

komfirmasjon presentasjon

Heii. Ikke lenge til jeg reiser til Førde på komf. presentasjon. Jeg skal jo ha borgelig konfirmasjon så derfor må jeg helt til Førde på presetasjon. Litt skummelt egentlig, kjenne jo bare en person, og det er ei i klassen min. Eller kanskje jeg kjenner flere men  tror ikke det.

På skolen idag fikk jeg foresten en oppgave der jeg skulle finne et dikt og leve meg inn i det også skal jeg framføre det forann hele klassen imårgen.Kommer innkjøpsvideo når jeg har fått tid til å spille den inn.

-Karoline


2 kommentarer

R.I.P Avalanna

Heiisann! Idag skal alle Beliebere ivertfall skrive Avalanna på armen sin, de må ikke, men de fleste gjor det. For dere som ikke vet hvem Avalanna er så er det den dødssyke lille jenta som hadde et siste ønske om å gifte seg med Justin Bieber før hun døde, og han giftet seg med henne. Helt utrolig vor omtenksom Justin er.Men for noen dager siden døde Avalanna uheldigvs. Utrolig trist. Så  om du ikke har skrevet Avalanna på armen din så har du forsatt tid til å gjøre det, for en liten engels skyld. 
 Tror jeg overdreiv litt når jeg skreiv på armen min, men jeg kjedet meg sånn så jeg bare skeiv og skreiv. 

-Har du skrevet Avalanna på armen din?

-Karoline


6 kommentarer

Bergen outfit

Ikke de skoa, men jeg hadde liksom bare litt lyst å gå med de, så jeg tok de på meg :)) 

Buske fra Cubus(ny) Genser fra Bikbok(ny) Bandana fra Carlings(ikke ny) 

-Karoline

 


10 kommentarer

hits