Study hard stay smartDa var jeg i gang med en veldig stor oppgave i Samfunsfag, Norsk og RLE om 2.verdenskrig. Mange finner dette kjedelig. Det gjør egentlig jeg også, men det er faktisk et spennende tema. Når jeg først kom i gang skjønte jeg at det ikke kommer til å bli så vanskelig og stressende som jeg trodde. Men det er mye jobb og det tar tid. Jeg er heldigvis veldig motivert til å gjøre en god jobb, takk Gud for det! 

-Karoline

6 kommentarer

I told you so! Working hard is worth it.

Heiia. Dere har sikkert lest at jeg har skreve at om du jobber hardt for noe får du noe godt gjen for det! Det er sant! Jeg leste og pugget mye bedre til en prøve en jeg pleier, og idag fikk jeg den gjen, og gjett hva!? Jeg fikk 6er ♥ Kjempe stolt! Litt komisk, jeg fikk prøven og bare "yess, jeg fikk 6er" og så hører jeg fra mangen "fikk du 6er?" hahahah! Egetlig så synest jeg ikke at det var sånn veldig slitsomt å lese til den prøven, men jeg la ekstra arbeid i det, men det var absolutt verdt det. For nå sitter jeg kjempe fornøgd og happy forann pc skjermen, og venter på at jeg skal få ta meg en happy joggetur, og ikke minst ringe til pappa ♥ LYKKERUS ♥

-Karoline


10 kommentarer

Lekse shit

Heiia, sitter og sliter med leksene mine. Neida. Men jeg begynnte å lure da jeg såg oppgava i Engelsken. Skulle skrive en tekst om de 6damene som enellerannen konge var gift med. Hmm, men greide det jo til slutt. Nå leser jeg til matoghelseprøve, veldig liten tekst i boken, og det hater jeg. Men det må jo gjørest. Helt herlig å gjøre lekser og alt sånt når det ikke er noen andre enn meg hjemme. Stilt og "arbeidsro" heheh. 

Sånn ser det ut hjemme i stua nå, bare hygelig med så mye rot og bøker overalt, heheh.... ikke. Men back to work!!

-Har du mye lekse?

-Karoline

 


Ingen kommentarer

hits